Kort ventetid til naturbaserede forløb til unge

Sammen med psykolog Maria Baastlund Nielsen tilbyder jeg naturbaserede gruppeforløb til dig, der er ung og som mistrives og har symptomer på angst, stress eller depression.  

Næste hold starter mandag den 2. maj 2022 kl. 15-17.30. 

Vi mødes fem gange i alt – 2,5 timer hver gang (dvs. ca. 13 timer i alt) til en intropris på: 2950,- kr. 

Vi mødes ved bagsiden af Skodsborg Station og bevæger os i samlet flok ind i Jægersborg Hegn, hvor vi laver åndedrætsøvelser, naturmindfulness og forskellige andre naturterapeutiske øvelser. Vi arbejder også gruppeterapeutisk undervejs i forløbet. Kurset henvender sig til dig, som gerne vil have mere ro i krop og sind og bedre humør og forbedret søvn. Naturterapi kan stå alene, men kan også fungere som et supplement til psykologforløb.

Maria og jeg er begge uddannede naturterapeuter og begge med mangeårig erfaring med unge. Vi starter forløbet op med en snak dig eller dine forældre for at sikre, at forløbet er noget for dig. Du er også velkommen til uforpligtende at kontakte os på tlf., sms eller mail for at høre nærmere (læg en besked, hvis vi ikke svarer telefonen :-))

Maria kan kontaktes på 40369945 eller mail: maria@terapitildig.dk. Jeg kan kontaktes på 29840197 eller kontakt@vanebryder.dk.