Rygestop

Få hjælp til rygestop gennem kursus eller individuelle forløb
Kontakt migSe mine priser

Rygestopkursus for medarbejdere

Et rygestopkursus, evt. i arbejdstiden, før eller efter arbejde, være en hjælp til jeres medarbejdere.

Jeg underviser efter den nyeste evidensbaserede metoder. I kan vælge forskellige typer af rygestopkurser alt efter jeres behov. Det kan være traditionel kursusundervisning eller foregå i naturen med elementer af fysisk aktivitet. Jeg tilbyder også digitale rygestop kurser. Fælles er at det foregår hos jer og over seks kursusgange med fælles rygestop mellem anden og tredje kursusgang. Emner er bl.a. deltagernes indre motivation for rygestop, anvendelse af rygestopmedicin, redskaber til håndtering af rygetrang mv. Tonen er positiv og humoristisk uden brug af løftede pegefingre.

Rygestopkursus for unge

Unge kan være svære at fastholde og motivere til rygestop, men rent faktisk ønsker mange unge rygere at blive røgfrie. Jeg underviser ud fra Kræftens Bekæmpelses anbefalinger med en høj grad af dialogbaseret undervisning og anvendelse af elementer af konkurrence.

Emner er bl.a. de unges indre motivation for rygestop, flertalsmisforståelser, alternative måder at agere på i gruppesammenhæng samt redskaber til håndtering af rygetrang mv.

Tonen er positiv og humoristisk uden brug af løftede pegefingre.

Individuelle rygestopforløb – også til privatpersoner

Har I medarbejdere/unge med særlige behov? Eller kan du som rygestopper ikke sig dig selv som værende en del af et gruppeforløb? Så kan et individuelt rygestopforløb, som er skræddersyet til den enkeltes behov være en mulighed. Typisk vil der være behov for tre til fem sessioner. Der kan også aftales en walk & talk i naturen. Tilbuddet er også muligt over telefon.

Hjælp til indførelse af røgfri arbejdstid

Overvejer I at indføre røgfri arbejdstid? Ønsker I at hjælpe jeres medarbejdere til et røgfrit liv? Røgfri medarbejdere kan være med til at sænke antallet af sygedage, øge produktiviteten og fremme følelsen af retfærdighed ift. pauser hos ikke-rygende medarbejdere. Klare, entydige regler om rygning baner vejen for et bedre arbejdsmiljø. Få hjælp og rådgivning til, hvordan I lettest kan gribe det an ud fra de ønsker, I har som arbejdsplads.

Vil du høre nærmere?

Vi starter med en uforpligtende samtale om dine eller jeres ønsker og behov. Udfyld formularen eller ring 29 84 01 97.