Bryd vanerne

Få hjælp til at bryde vaner gennem kursus, foredrag eller sundhedscoaching
Kontakt migSe mine priser

Foredrag

Vi kender de officielle kostråd, men ved også hvor let det er at komme på afveje i vores magelige samfund, hvor Netflix og fastfoodmuligheder på hvert gadehjørne altid lokker. Med det vidensbaserede, ikke-kedelige foredrag ”Veje til nye, gode vaner” får I stof til eftertanke og konkrete tips til gode sundhedsvaner, som holder – også når Matadorposen frister og sofaen kalder. Foredraget varer ca. en time og kan være et input på en medarbejderdag eller en kickstart på virksomhedens sundhedsstrategi.

Kursus

Kurset ”Få de vaner du ønsker dig” giver deltagerne konkrete redskaber og metoder til varige ændringer af vaner. Kurset bygger på nyeste viden fra Stanford University, adfærdsdesign og selvreguleringsteori. Kurset består af teoretiske oplæg og øvelser undervejs. Fra gang til gang planlægger deltagerne ændringer af vaner ud fra de teknikker og redskaber, de er blevet præsenteret for.

Kurset skræddersyes altid jeres behov.

Sundhedscoaching – også til privatpersoner

Har I medarbejdere, hvis ønske om ændring af sundhedsvaner, I ønsker at støtte op om? Er der medarbejdere, som ikke kan se sig selv som værende en del af et gruppeforløb? Et individuelt coachingforløb med fuld fokus på at ændre sundhedsvaner kan være et tilbud til både medarbejdere og privatpersoner. Typisk vil der være behov for tre til fem sessioner. Jeg kommer til jer eller vi aftaler vi en lokalitet for en walk & talk i naturen. Tilbuddet er også muligt over telefon.

Vil du høre nærmere?

Vi starter med en uforpligtende samtale om dine eller jeres ønsker og behov. Udfyld formularen eller ring 29 84 01 97.